zaterdag 10 december 2011

Kerstboom

En al weer 10 december! De tijd vliegt om! Sinterklaas alweer voorbij dus in Nederland nu vast ook een kerststemming! Hier is het weer nog steeds niet echt heel erg koud dus nog helemaal niet een echt wintergevoel! ook wel lekker natuurlijk! maar niet het idee dat het met 2 weken al kerst is! Gelukkig ligt er wel sneeuw en aangezien het niet zo koud is konden de kids lekker buiten spelen de afgelopen dagen.

Laura in haar skipak
Vorige week was er ook een kerstmarkt hier in de buurt, vanalles te koop, koekjes versieren voor de kinderen, een versierde kerstboom wedstrijd, levende kerststal EN de kerstman was er ook! Leuk voor een foto...dachten we..... Erik staat er niet eens op, staat 5 meter verderop te schreeuwen dat hij er echt niet op wil en Laura was ook niet echt blij............

Volgende week dinsdag krijgen Erik en Laura nog een herkansing want de kerstman komt ook nog bij playgroup.....














Verder vandaag een kerstboom gekocht! Bij een U-CUT Christmas tree farm. Oftewel een: Zaag u zelf een kerstboom boerderij. Was erg leuk en lekker een kopje chocolademelk na tijd. Hier wat foto's:
 










Verder eigenlijk geen nieuws. De kelder wordt heel mooi, de muren staan nu allemaal maar moeten nog netjes worden afgewerkt. We hopen dat de badkamer in elk geval af is als we visite krijgen!!
Nog maar 3 weken totdat de eerste visite van 2012 zich meldt op 1 januari!! Oma Katerberg, Oom Reind en neef Niels: we hebben er zin in!



2 opmerkingen:

  1. Hallo allemaal,

    Geeft niks hoor als je een beetje bang bent voor de kerstman! Wij vonden sinterklaas ook wel heel eng,(behalve Evelien) en toch hebben we kadootjes gekregen!

    Is de kerstboom al mooi versiert? Bij ons in huis nog niet. Gisteren hebben we wel lampjes in de boom buiten gehangen.
    Ingrid wil ook heeel graag sneeuw hebben om sleetje te rijden.

    De groetjes uit een waterkoud Schoonoord van Evelien, Ingrid, Annemarie, Tante Judith en Oom Egbert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi daar!
    Wat leuk dat jullie weer visite krijgen!
    Hier proberen we ook het kerstgevoel wat te kweken door lampjes buiten op te hangen en naar een kerstmarkt te gaan. Dat U-cut zag er leuk uit, vooral die foto dat Gerjan onder de boom ligt :-). Fijne voorbereidingen daar verder!!

    Groetjes van Leen, Martine, Jorien en Deon
    Ps. Deon vond de kerstman ook eng, totdat hij zag dat er in zijn mandje allemaal snoepjes lagen. Toen kroop hij wel achter mama's been weg....

    BeantwoordenVerwijderen