donderdag 5 april 2012

update!

Hallo!
eindelijk weer eens een verhaaltje! alhoewel we de foto van 22 maart vandaag ook hadden kunnen maken.......Gisteren was de sneeuw bijna al helemaal weg maar helaas zaten we de afgelopen nacht en vanmorgen in een echte winterstorm! Echt een hoop sneeuw gevallen maar amper onder de 0 graden en vanmiddag kwam de zon er ook weer bij en nu dus 1 grote prut! maar goed voor de grond zegt iedereen dus we zullen niet te hard klagen!

Laura is vanavond begonnen met kruipen! sinds een paar dagen kon ze al steeds beter komen waar ze wou en vanavond kroop ze zo een paar stukjes! Erik vind het nog maar niks, zo'n zusje dat zijn voerbulten overhoopt haalt...Hier een filmpje van een klein stukje kruipen en weer gaan zitten, ze is helemaal trots!
 


Gerjan was vorige week nog jarig, iedereen weer bedankt voor kaartjes/telefoontjes! Gezellige rustige dag gehad en begonnen met kadootjes op bed! Ook nog een foto van Alice die Laura een fles geeft.


 Verder heeft Erik nog een nieuwe trekker gekregen! hij was zijn peuter loop trekker al een hele tijd ontgroeid en zijn benen zijn nog niet lang genoeg voor de andere dus er toch maar eentje bij gekocht! Laura is er nog het meest blij mee!



Met ons verder alles goed. Helaas wel wat onenigheid met de bank over onze bouwplannen....volgende week maar eens met wat andere mensen praten om te kijken wat er toch mogelijk is. 
Nu paasvakantie, goede vrijdag is hier een vrije dag, tweede paasdag niet. Alice heeft volgende week geen school en via playgroup gaan we dinsdag met zijn allen zwemmen! Goede paasdagen iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten