zondag 18 november 2012

Opa & oma!

18 November
Afgelopen dinsdag opa en oma Katerberg opgehaald van het vliegveld! Ze hadden een goede reis gehad en stonden al op ons te wachten in Edmonton. Al een hele gezellige week gehad! Oma is lekker aan het oppassen en aan het poetsen en opa helpt met vanalles op de boerderij.
Oma, Alberdien en de kinderen hebben al een dagje gewinkeld in Edmonton en lekker gegeten bij de IKEA. Opa heeft al een hele dag vuurtje gestookt! alle rotzooi is weg, alles is helemaal opgeruimd!

Hier eerst nog foto's van een beurs waar we vorige week zaterdag nog heen zijn geweest! Er stonden genoeg grote machines!


 En foto's van kadootjes! Opa en oma hadden een hoop kadootjes bij zich, altijd leuk om de eerste ochtend de koffer uit te pakken, iedereen heel erg bedankt! Overgroot oma Jolink had weer vanalles voor ons gebreid, Alice kreeg een muts, handschoenen en een sjaal. De muts gaat elke dag op naar school. Erik kreeg van opa & oma een voermengwagen! Hij is er HEEL erg blij mee! En we hebben ook een hoop lego gekregen, zelfs Laura vind het al leuk om daar mee te spelen! hier de foto's:






1 opmerking:

  1. Hallo... of beter, hello Alberdien!

    Lang, lang geleden zaten wij bij elkaar in de klas! Weet je 't nog? Ik ben inmiddels geen Freda Wiechers meer, maar Freda Ensing...
    Sinds een maand zijn wij woonachtig in Noord-Sleen en ja, dan weet je 't wel, dan gaan er nog wel eens wat namen voorbij. Enig speurwerk op het internet leverde de blogspot van de familie Keuper op...
    Zo ontdekte ik ook dat Jaldert Hordijk in Sleen woont en Marijn de Vries als professional op de wielrenfiets zit... Wereldje is klein. Zelfs als je in Canada woont... ;)

    Alles verder goed met je?

    Groeten van je oud-klasgenoot,
    Freda Ensing

    BeantwoordenVerwijderen