zondag 20 januari 2013

Update

Even weer een berichtje! De afgelopen week zelfs lente-achtige temperaturen met 1 dag +11 graden op het dek! Maar helaas vanmorgen weer -20 toen we wakker werden...een beetje een hele grote overgang.....wel heerlijk zonnig en geen wind vandaag dus het viel wel mee.

Met onszelf alles goed, ook met de zwangerschap gaat alles goed. We zijn alweer halverwege! vorige week nog een echo gehad en alles lijkt zover prima! Ook waren we de afgelopen week 10 jaar getrouwd! Niet echt een feestje van gemaakt want op dezelfde dag is Gerjan zijn oma overleden. Een week eerder had ze een hersenbloeding gehad en sindsdien lag ze al in het ziekenhuis. Ze is 91 jaar geworden.

Met Alice, Erik en Laura ook alles goed. Alice heeft het ene na het andere verjaardagsfeestje van kinderen uit haar klas, gezellig! Meestal mogen mama en Erik en Laura ook mee. Op school gaat het ook hartstikke goed, ze gaat met veel plezier heen. Erik weet nu al dat hij niet naar school wil...... dat wordt nog wat. Eerst volgend jaar maar eens pre-school proberen.....

In de nieuwe stal is er de afgelopen week ook weer een hoop gedaan, de tabblad Bouw is ook weer geupdate!

1 opmerking:

  1. Hallo familie Keuper

    Gecondoleerd met het verlies van jullie (over)oma.
    We moeten wel lachen om Erik, hij lijkt toch wel erg veel op Niels, die wou ook niet naar school. Maar 't komt vast goed!
    Hartelijke groet vanuit een mooi wit Emmer-Compascuum

    BeantwoordenVerwijderen