maandag 25 april 2016

April

Na ons dag/nachtje weg naar Drumheller hadden de kinderen de rest van de week nog vrij (springbreak). Lekker thuis geweest en af en toe papa geholpen. Goeie hulp bij het bulten open maken! en ook nog een wandeling naar ons " bever meertje " gemaakt! Was wel een hele klim naar beneden, terug naar boven viel niet mee.


De tweede week van April kuikentjes gekocht! 9 stuks en eerst maar in de keuken want anders niet warm genoeg en dit was ook wel heel gezellig! (inmiddels zitten ze wel in de schuur)





 

Verder zijn we een nieuw dek aan het bouwen, de oude was nogal verzakt en niet echt veilig meer. 


16 april begonnen met slopen!
 


 Heerlijk weer erbij, kinderen lekker buiten aan het spelen. 17 en 18 april was het zelfs zo warm dat ze in de korte broek liepen! Normaal ligt er rond deze tijd nog sneeuw...!





Beton gestort voor de fundering en inmiddels staat er alweer een dek! er komt nog een dak bovenop en ook het dak van het huis wordt vervangen de komende weken.




En toen lag er gistermorgen inenen weer sneeuw! eigenlijk wel heel blij mee want het is hier nog steeds erg droog en elke vorm van regen is erg welkom! De sneeuw was smiddags weer gesmolten.


En we hebben nog een nieuwe foto van ons!




1 opmerking:

  1. even een berichtje van ons. Hier gaat alles goed.
    Alberdien nog gefeliciteerd met je verjaardag.
    We wachten op een update van jullie site.
    hartelijke groet van ons uit Emmer-Compascuum

    BeantwoordenVerwijderen