maandag 28 mei 2012

Kuikentjes!

We hebben weer kuikentjes! Zaterdag 13 kuikentjes gekocht, de kinderen vinden het helemaal geweldig.

 Verder is het hier lekker weer, smiddags rond de 20 graden. Zondagavond hebben we voor het eerst dit jaar ons kampvuurtje weer aangestoken. Lekker worstjes geroosterd!






















Laura heeft toen ontdekt dat gras eigenlijk helemaal niet eng is en dat je er gewoon op kunt kruipen! beetje jammer want het was wel makkelijk dat ze buiten in elk geval op het kleedje bleef zitten!  Hier 4 foto's van onze ondeugd........ (ja, ik kon niet kiezen!)



goed, weer genoeg foto's! verder alles prima hier. Vandaag heeft de loonwerker de vaste mest verstrooid, nu kunnen we dat stuk land ook verder klaar maken zodat er luzerne ingezaaid kan worden.
De kinderen hebben deze week voor het laatst playgroup en pre-school, de zomervakantie begint hier al eind deze week! Alice krijgt donderdagmorgen officieel haar eerste diploma, zelfs de opa & oma's zijn uitgenodigd...doen ze dat in Nederland ook op de peuterspeelzaal??


2 opmerkingen:

  1. Bertine en Simon en Niels29 mei 2012 om 06:48

    De kuikentjes zien er ook erg schattig uit, geen wonder dat Alice, Erik en Laura ze geweldig vinden.
    Dat is toch wel het toppunt van zomer: Worstjes roosteren boven een eigen gemaakt vuur... en niet alleen op de bbq. Fijne zomer!
    Groetjes uit Echten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Gerjan en ALberdien,

    Na een aantal jaren de keuper canada site en nu de huidige website te hebben gevolgd zou ik graag jullie telefoonnummer en adres ontvangen. Je kan mailen Henk_smith@hotmail.com of bellen/smsén 06-55755498 De komende weken zit ik bij jullie in de buurt, wellicht een momentje de tijd om een bakkie te doen of een Grolsch Beugel.

    Met vriendelijke groeten,

    Henk Smith ût Grunn

    BeantwoordenVerwijderen