donderdag 3 mei 2012

Mei!

En toen was het alweer mei! druk hier met vanalles en nog wat maar hier even een korte update over de kinderen!

Alice heeft de afgelopen week geleerd hoe ze zelf kan schommelen! heel handig, we hoeven niet meer te duwen! Laura vind schommelen ook helemaal geweldig, echt twee zusjes zo samen!



















Laura is inmiddels volop aan het kruipen en ze verdwijnt gewoon elke keer zo snel is ze al.... afgelopen dinsdag bij playgroup waren we haar al kwijt en zat ze al op de wc......

Verder is de afgelopen week het voetbal seizoen begonnen! Alice en Erik zitten er beide op en er wordt maar liefst 2 keer in de week getraind! Erik is duidelijk nog geen fan maar gelukkig is er een hele grote speeltuin met glijbaan. Alice vind het wel heel leuk en doet erg goed haar best. Wedstrijden zijn er verder niet, het is allemaal gewoon voor de gezelligheid en het voetbalseizoen duurt hier maar 8 weken. Vanavond was het koud dus we hopen in elk geval op beter weer volgende week.







2 opmerkingen:

  1. Opa en oma Katerberg5 mei 2012 om 09:00

    Wat weer mooie foto's!!
    Waar zijn Erik zijn haren gebleven??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey canadeese Keupers,

    Was al lang niet meer op de jullie website geweest. Leuk om het allemaal eens even terug te lezen. Misschien iets voor op de mail, maar die kon ik niet zo gauw vinden, kan keuper-canada.nl offline? Wij zijn namelijk ons bedrijfje aan het opheffen en anders moet het domein worden overgezet naar iemand anders.

    Hoor het wel.

    Edwin

    BeantwoordenVerwijderen