zaterdag 18 augustus 2012

Drukke week

Een hoop gebeurd de afgelopen week! Maandag hebben we de ingezaaide luzerne voor het eerst gemaaid en laten hakselen. Hele grote bult voer geworden! Dinsdag regende het dus woensdagmiddag pas begonnen met het maaien + hakselen van de gerst. Vrijdagmiddag zat alles in de bult, erg blij met al het voer.
Het grondwerk voor de nieuwe stal schiet ook mooi op, zie foto's in het tabblad 'Bouw nieuwe stal'.

Vrijdagmorgen ook nog een verjaardagsfeestje voor Alice gevierd! Niet helemaal handig met al die grote machines voor het grondwerk en het gerst hakselen maar goed. Alice had 5 Vriendjes/vriendinnetjes + broertjes/zusjes en mama's op visite! al met al een heleboel kinderen maar het was gezellig en Alice is dik verwend! 

Komende week mag Alice naar 'Vacation Bible School' van de kerk. Elke morgen van 9.30 tot 12.30 een programma in de kerk met spelletjes e.d. En aangezien mama helpt mogen Erik en Laura ook mee! We hebben er zin in en het weer is hier heerlijk zomers dus dat komt helemaal goed!

Hier nog even een foto van Alice en Erik aan het schommelen en Laura in de loopauto, hebben ze geen mooi uitzicht vanuit de tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten