dinsdag 28 augustus 2012

update

Nog eventjes weer een update, de tab Bouw nieuwe stal is ook weer geupdate!
Met ons alles prima, druk op het erf met een hoop mensen! Niet echt handig met de kinderen vooral zo savonds rond het melken / kalfjes voeren! Het weer zit  mee, lekker zomer. De dagen worden al wel wat korter en snachts wordt het wat koeler. Gisteren en vandaag was het echter nog wel weer 28 graden smiddags dus nog volop zomer. De afgelopen week zijn de buien mooi langs getrokken dus het wordt al aardig droog maar dat vinden we nu niet erg.

Zondag avond nog lekker bij de fire-pit gezeten! We hebben sinds Alberdien haar verjaardag een rooster erboven hangen dus daar kunnen de worstjes nu op!

Gisteren hebben we Erik verhuisd naar zijn eigen kamer! hij sliep nog bij Alice op de kamer, maar nu heeft hij ook een groot bed en dus ook maar meteen in zijn eigen kamer naast die van Alice in de basement. Hij is er helemaal blij mee want op het nieuwe bed past zijn John Deere dekbed!
Zijn bed is nog wat afgezet met matrassen want er zit geen randje aan..... Vandaag Alice haar kamer omgetoverd in een echte meisjeskamer en deze week Erik zijn kamer ook nog verder opleuken.

Verder hier nog een foto van Alice afgelopen week in de kerk, deze is genomen op de laatste dag.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten